Yhdistyksen pikkujoulut 8.11.2023 klo 19 – tervetuloa mukaan!

🎄 Tervetuloa Suomen sosiaalipsykologit ry:n pikkujouluihin keskiviikkona 8.11.2023 YKA:n toimistolle klo. 19:00 alkaen! Tapahtumapaikan tarkempi osoite on Mikonkatu 8 A 9. krs, 00100 Helsinki.
 
Pikkujouluissa pääsemme nauttimaan inspiroivasta ja ajatuksia herättävästä ohjelmasta, sillä pikkujouluissa vierailee viestintäkouluttaja Ira Virtanen. Ira on suosittu puhuja ja innostanut ihmisiä taitavammiksi viestijöiksi yrityksissä, yliopistoissa ja yhdistyksissä jo 15 vuoden ajan. Puheohjelman tarkempi sisältö julkaistaan lähempänä tapahtumaa.
 
Lisäksi tarjolla on suolaista syötävää, glögiä ja tietysti sosiaalipsykologista seuraa! Tervetuloa mukaan tapaamaan muita sosiaalipsykologeja ja viettämään mukava ilta yhdessä.
 
❗️ Pyydämme ilmoittautumaan tapahtumaan viimeistään maanantaina 6.11.2023 tällä lomakkeella.
 
❗️Sosiaalipsykologien pikkujoulut on tarkoitettu Suomen sosiaalipsykologit ry:n jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, löydät liittymisohjeet täältä.
 
ℹ️ Muista myös yhdistyksen vaalikokous!

Kaikki pikkujouluihin osallistuvat ovat tervetulleita myös Suomen sosiaalipsykologit ry:n vaalikokoukseen, joka pidetään ennen pikkujouluja klo 18:00 alkaen. Kokouksessa valitaan yhdistykselle uusi hallitus vuodelle 2023. Lämpimästi tervetuloa mukaan – voit asettua itse ehdolle hallitukseen tai saapua kannustamaan muita! Kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua. Tarkemmat tiedot vaalikokouksesta ja hallitustoiminnasta sekä ohjeet hallitukseen hakemiseen löydät täältä.

Löydät pikkujoulut myös sosiaalisen median eventteinä Facebookista ja LinkedInistä.

LYHYESTI:

⭐️ MITÄ? Sosiaalipsykologien pikkujoulut
⭐️ MILLOIN? Keskiviikkona 8.11.2023 klo. 19:00 alkaen (yhdistyksen vaalikokous jo 18:00).
⭐️ ILMOITTAUTUMINEN? Viimeistään maanantaina 6.11.2023 tällä lomakkeella.
⭐️ MISSÄ? YKA:n toimisto, Mikonkatu 8 A 9. krs, 00100 Helsinki
 
Tervetuloa mukaan!