Materiaalit

Tältä sivulta löydät yhdistyksen julkaisemia materiaaleja, joita voit ladata omaan käyttöösi. Ideoita ja ehdotuksia materiaaleista, joita toivoisit yhdistyksen julkaisevan, voi lähettää osoitteeseen info(at)sosiaalipsykologit.fi

Lukioesittely

Olemme laatineet diaesityksen, jota voi hyödyntää lukioissa ja muissa oppilaitoksissa. Esityksen tarkoituksena on auttaa ymmärtämään sosiaalipsykologiaa alana paremmin. Diaesityksestä löytyy sosiaalipsykologian keskeiset kiinnostuksenkohteet, tutkimusaiheet, opiskelumahdollisuudet ja työelämäesimerkkejä. Lopusta pääset klikkaamaan vielä meidän sosiaalisen median kanaviin ja löydät meidän yhteystiedot, johon voi ottaa rohkeasti yhteyttä kaikissa kysymyksissä.

Otamme myös vastaan palautetta diaesityksen toimivuudesta!

Arvopohjainen ura – sosiaalipsykologin urakirja

Sosiaalipsykologin arvopohjainen urakirja auttaa tunnistamaan omia arvoja ja käyttämään niitä tienviittoina matkalla kohti omannäköistä uraa ja arkea.

Runsaasti tehtäviä sisältävästä kirjasta löydät mm. seuraavia teemoja:

  • Omien arvojen tunnistaminen ja konkreettiset keinot niiden mukaisen elämän rakentamiseen.
  • Omien vahvuuksien ja kehityskohteiden sanoittaminen.
  • Arvopohjainen työnhaku ja itselle sopivan organisaation löytäminen.
  • Yhteisöt ja verkostot arvojen mukaisen elämän tukena.
  • Sosiaalipsykologien arvogalleria, jossa 12 sosiaalipsykologia kertoo arvojen merkityksestä omassa työssään ja elämässään.

Kirjan tehtävät soveltuvat sekä pidempään työelämässä toimineille sosiaalipsykologeille, jotka haluavat kirkastaa tavoitteitaan, että sosiaalipsykologian opiskelijoille, jotka pohtivat suuntaa tulevaisuuden uralle.

Urakirjan on kirjoittanut Suomen sosiaalipsykologit ry:lle sosiaalipsykologi, yrittäjä ja uramentori Saara Kyllönen.