Suomen sosiaalipsykologit ry:n hallitus 2024

Tavoitat koko hallituksen osoitteesta info(at)sosiaalipsykologit.fi sekä yksittäin etunimi.sukunimi(at)sosiaalipsykologit.fi

Sanna Arvola

Hallituksen puheenjohtajana tehtäviini kuuluu huolehtia yhdistyksen toiminnan kokonaisuudesta ja yhdistyksen tarkoituksen toteuttamisesta. Lähdin mukaan toimintaan, sillä pidän sosiaalipsykologien järjestäytymistä ja keskinäistä yhteisöllisyyttä tärkeänä alan tunnettavuuden ja yhteiskunnallisen aseman edistämisen kannalta.

Jenni Jaakkola

Sihteeri ja Vaikutuksessa-median päätoimittaja. Tarkoituksena on tänä vuonna kehittää verkkomediaa palvelemaan paremmin sosiaalipsykologien tiedonjanoa sekä tehdä sosiaalipsykologiaa tunnetuksi myös muille.

Helena Rovamo

Mentorointivastaava. Toimin toista kautta hallituksessa. Tänä vuonna haluan omalla toiminnallani tukea jäseniämme omannäköisen urapolun löytämisessä sekä vahvistaa sosiaalipsykologien keskinäistä yhteisöllisyyttä. Toivottavasti tavataan mentorointiohjelman merkeissä!

Oona Timonen

Edunvalvontavastaava. Tähän(kin) hommaan minua ajaa vahva oikeudentuntoisuus. Sosiaalipsykologien koulutustausta mahdollistaa kaiken muun lisäksi muun muassa loistavan pohjan psykoterapeutin koulutukseen. Tätä asiaa haluan edistää hallituksessa.

Hilla Niemi

Varajäsen.

Helenor Tormis

Hallituksen varapuheenjohtaja, Vaikutuksessa median päätoimittaja ja sidosryhmävastaava. Tällä (eli jo neljännelläni!) hallituskaudella toimin puheenjohtajamme Sannan apuna, pyrin edistämään sosiaalipsykologian tunnettavuutta tieteenalana ja lisäämään sosiaalipsykologien yhteisöllisyyttä. Minuun voi olla yhteydessä, jos haluat esimerkiksi julkaista sosiaalipsykologisia juttuja Vaikutuksessa verkkomediaan.

Iida Väätänen

Toinen edunvalvontavastaava ja mentorointivastaava. Hallitustehtäviin minut johti halu edistää sosiaalipsykologian koulutuksen ja osaamisen tunnettuutta yhteiskunnallisesti. Toisena mentorointivastaavana haluan myös edesauttaa sosiaalipsykologeja löytämään oman urapolkunsa alalla, joka antaa mahdollisuuksia monenlaisiin työtehtäviin.

Ella Heimonen

Verkkosivu- ja tietosuojavastaava sekä rahastonhoitaja. Vastaan tällä hallituskaudella yhdistyksen taloudellisesta puolesta, verkkosivujen kehittämisestä ja ylläpitämisestä sekä tietosuojaan liittyvistä kysymyksistä.

Essi Tapper

Some- ja tapahtumavastaava. Yksi suurista intohimoistani on uusien ihmisten tapaaminen ja kontaktien luominen mihin some ja tapahtumat on erinomainen väylä! Tavoitteenani on levittää tietoa some-kanavissa ja järjestää innostavia tapahtumia sosiaalipsykologeille! Ottakaa rohkeasti yhteyttä niin somessa kuin ideoissa mieluisista tapahtumista.

Minna Paanasalo

Jäsenvastaava.

Aku von Bell

Varajäsen.