Vastaa vuoden 2022 Sosiaalipsykologi-kyselyyn

Hei jäsenemme ja tuleva tai valmistunut sosiaalipsykologi,

Suomen sosiaalipsykologit ry järjestää parin vuoden välein suuren Sosiaalipsykologi-kysely, jossa kartoitamme jo valmistuneiden ja vielä opiskelevien sosiaalipsykologien työ- ja opiskelutilannetta, työhön sijoittumista ja työllistymisen haasteita sekä selvitämme, millaisia toiveita yhdistykseen kuuluvilla on Suomen sosiaalipsykologit ry:n toiminnalle.

Vuoden 2022 kysely on auki ja toivoisimme, että vastaisit siihen ja kertoisit kokemuksistasi meille. Kysely on tarkoitettu kaikille Suomen sosiaalipsykologeille, ei vain yhdistyksen jäsenille. Kyselyyn vastaaminen vie n. 10-15 minuuttia ja vastausaikaa on 31.12.2022 saakka. Kyselyyn vastataan nimettömästi.

Vastaamalla saamme ensisijaisen tärkeää ja ainutlaatuista tietoa sosiaalipsykologien työelämään sijoittumisesta sekä miten parantaa yhdistyksen toimintaa. Kyselyyn vastaaminen on tärkeää alamme kannalta, joten vastaathan pian.

Linkki 2022 kyselyyn: https://lnkd.in/d6ZY8vUS

Kysely tehtiin viimeksi vuonna 2019. Viimekertaisen kyselyn raportin voit halutessasi lukea täältä: https://lnkd.in/dwzzpWfw

Mukavaa joulun odotusta kaikille!

Artikkelikuva: Nicky ❤️🌿🐞🌿❤️ Pixabaystä