Tule mukaan Suomen sosiaalipsykologien 2020 hallitukseen!

Haluaisitko olla mukana edistämässä sosiaalipsykologien asemaa ja lisäämässä sosiaalipsykologien tunnettavuutta? Kiinnostaisiko sinua järjestää tapahtumia, koulutuksia tai webinaareja? Entä sykkiikö sydämesi viestinnälle ja kirjoittamiselle, ja olet kenties jo ehtinyt kartuttaa jonkin verran kokemusta blogin tai artikkelien tekemisestä? Tai onko mielessäsi uusi idea, joka yhdistyksen toiminnasta tällä hetkellä kokonaan puuttuu? 

Etsimme Suomen sosiaalipsykologit ry:n hallitustoimintaan uusia innostuneita osaajia, jotka haluavat olla mukana ajamassa sosiaalipsykologien asiaa sekä kehittämässä yhdistyksen toimintaa ja Vaikutuksessa-verkkomediaa. Voit asua missä päin Suomea tahansa, ja tarvittaessa osallistua hallituksen kokouksiin teknologiavälitteisesti. Aikaisempaa kokemusta hallitustyöskentelystä ei tarvita. Toivomme hallitusaktiiveiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia ja erilaisilla ura- ja työkokemustaustoilla varustettuja sosiaalipsykologeja ja sosiaalipsykologian opiskelijoita. 

Jos innostuit ajatuksesta, osallistu yhdistyksen syyskokoukseen 26.11 klo 18 ravintola Virgin Oilissa (Mannerheimintie 5, 00100 Helsinki) tai ilmoita halukkuutesi hallitustyöskentelyyn etukäteen puheenjohtaja Ritva Määttäselle (maattanen.ritva@gmail.com).  Kokouksessa on tarjolla pientä purtavaa, lämpimästi tervetuloa!