Tervetuloa Suomen sosiaalipsykologit ry:n vaalikokoukseen ja pikkujouluihin 25.11.

Tapahtuma alkaa yhdistyksen kokouksella, eli vaalikokouksella, jossa valitaan yhdistykselle uusi hallitus vuodelle 2022. Toivomme, että ilmoittaudut tapahtumaan etukäteen, jotta voimme huomioida tarjoilussa osallistujamäärän. Ennakkoilmoittautumalla voit osallistua vaalikokoukseen etänä.

Tervetuloa Suomen sosiaalipsykologit ry:n vaalikokoukseen ja pikkujouluihin torstaina 25.11.2021 kello 17:30 alkaen ravintola Roasbergiin Mikonkatu 13 Helsingissä. Vaalikokouksen jälkeen iltaa jatketaan pikkujoulujen merkeissä – tarjolla on glögiä ja sosiaalipsykologista seuraa.

MITÄ? Suomen sosiaalipsykologit ry:n vaalikokous ja pikkujoulut
MISSÄ? Ravintola Roasberg, Mikonkatu 13, 00100 Helsinki
MILLOIN? Torstaina 25.11.2021 klo 17:30 alkaen.

Ennakkoilmoittaudu täällä.

Tervetuloa!

Lisätietoa vaalikokouksesta

Haluaisitko olla mukana edistämässä sosiaalipsykologien asemaa ja lisäämässä sosiaalipsykologien tunnettavuutta? Kiinnostaisiko sinua järjestää tapahtumia, koulutuksia, webinaareja tai mentorointiohjelmaa? Entä sykkiikö sydämesi viestinnälle ja kirjoittamiselle, ja olet kenties jo ehtinyt kartuttaa jonkin verran kokemusta blogin tai artikkelien tekemisestä? Tai onko mielessäsi uusi idea, joka yhdistyksen toiminnasta tällä hetkellä kokonaan puuttuu?

Etsimme Suomen sosiaalipsykologit ry:n hallitustoimintaan uusia innostuneita osaajia, jotka haluavat olla mukana ajamassa sosiaalipsykologien asiaa sekä kehittämässä yhdistyksen toimintaa ja Vaikutuksessa-verkkomediaa. Saat myös samalla hyvää kokemusta hallitustyöskentelystä. Voit asua missä päin Suomea tahansa, ja tarvittaessa osallistua hallituksen kokouksiin etäyhteydellä. Aikaisempaa kokemusta hallitustyöskentelystä ei tarvita. Toivomme hallitusaktiiveiksi eri-ikäisiä, ja erilaisilla ura- ja työkokemustaustoilla varustettuja sosiaalipsykologeja ja sosiaalipsykologian opiskelijoita.

Asettaudu ehdolle

Voit asettautua ehdolle ensi vuoden hallitukseen osallistumalla yhdistyksen vaalikokoukseen torstaina 25.11.2021 kello 17:30 ravintola Roasbergissa paikanpäällä tai etänä tai ilmoittamalla ehdokkuutesi etukäteen ennakkoilmoittautumislomakkeessa. Yhdistyksen kokouksessa äänioikeutettuja ovat ainoastaan yhdistyksen jäsenet.