Tapahtuma: Instagramin aakkoset asiantuntijoille 27.4. klo 17.00-19.00

Instagramin aakkoset asiantuntijoille -webinaari tarjoaa tiiviin tietopaketin Instagramista sekä asiantuntijan roolista ja henkilöbrändistä Instagramissa. Webinaarin kesto on kaksi tuntia, sisältäen tauon.

Webinaari koostuu seuraavista osioista ja niihin liittyvistä pohdintatehtävistä:
1. Rohkeaa someviestintää – Oman asiantuntijuuden tunnistaminen ja valjastaminen trendikkääksi asiantuntijabrändiksi
2. Instagramin aakkoset – Instagramin perusperiaatteet, toiminta, erilaiset ominaisuudet ja niiden hyödyntäminen monipuolisesti asiantuntijaviestinnässä
3. Sosiaalipsykologina Instagramissa – Miten Instagramia voi hyödyntää oman asiantuntijuuden ja osaamisen esilletuomisessa

Lisäksi lopussa aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Tämä on mahtava tilaisuus tutustua Instagramin perustoimintoihin ja samalla webinaari voi tarjota jotakin uutta jo kovimille somekonkareille! Tule rohkeasti mukaan!

Tapahtuma on vain jäsenille. Linkki tapahtumaan julkaistaan Facebook tapahtuman sivuilla ja verkkosivuilla ennen tapahtuman alkua. Tarkistamme osallistujien jäsenyyden webinaarin aikana.

Linkki tapahtumaan: https://us06web.zoom.us/j/87326315727?pwd=bXVDTTB4TjNuS0MwUFNhSmRUeGJJZz09

Kouluttajana webinaarissa toimii terveystieteiden maisteri, sosiaalisen median yrittäjä ja terveysviestinnän asiantuntija Saara Närä. Saara on tutkinut gradussaan terveysalan ammattilaisten viestintää somessa ja perehtynyt uusimpaan tutkimustietoon terveysviestinnästä. Lisäksi Saaralla on vuosien kokemus viestinnän eri kentiltä ja vaikuttajan uralta omassa blogissaan, podcastissaan ja Instagramissaan.