Sosiaalipsykologien Röyhkeyskoulu

Miten me sosiaalipsykologit voisimme tuoda osaamisemme rohkeammin ja röyhkeämmin esille työelämässä? Tähän pääsemme syventymään Jenni Janakan vetämässä Sosiaalipsykologien Röyhkeyskoulussa torstaina 12.11. klo 18.10-19.10! Röyhkeydellä Jenni tarkoittaa ”hyvää lämmintä voimaa, joka syttyy sisällämme hehkumaan niinä hetkinä kun meinaa muuten arkailla ja jättää tekemättä. Näissä hetkissä röyhkeys tuuppaa tekemään!”

Röyhkeyskoulun aiheena on oman osaamisen tunnistaminen ja sanallistaminen niin työnhaussa kuin työpaikalla. Työelämän hektisyydessä oman osaamisen sanoittaminen voi unohtua ja tähän Jenni tuo vinkkejä, miten oman osaamisensa tunnistamista voi ylläpitää ja kehittää.

Tapahtuman järjestää Suomen sosiaalipsykologit ry ja tapahtuma on ilmainen yhdistyksen jäsenille. Muille kuin jäsenille koulutus maksaa 10 euroa. Voit liittyä Suomen sosiaalipsykologit ry: jäseneksi täältä: https://www.sosiaalipsykologit.fi/liity-jaseneksi/. Jäsenyys maksaa vuodessa työssäkäyville 28 euroa ja opiskelijoille, työttömille tai muussa vastaavassa taloudellisessa tilanteessa oleville 10 euroa.

Röyhkeyskoulu toteutetaan suljetun striimipalvelun kautta, joten olit sitten missä päin maailmaa tahansa, pääset osallistumaan mukaan koulutukseen! Kaikille ilmoittautuneille lähetetään linkki alustalle lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittaudu mukaan seuraavasta linkistä:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCkHbpkLfs9L4ASomxthJiPd2kC83ge-JvimJoVycB8FUpLA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&fbclid=IwAR3VOD06tJ4Pjh9DSQqFeqH7t0BjXz86aYbw4AgBYzslYyufgC5rsWBC9IM

Ilmoittautuminen on sitovaa ja päättyy maanantaina 2.11.

Lisätietoja tapahtumasta: info@sosiaalipsykologit.fi

MITÄ? Sosiaalipsykologien Röyhkeyskoulu
MISSÄ? Streamin välityksellä, linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse
MILLOIN? Torstaina 12.11. Kello 18.10-19.10
MIKSI? Koska sosiaalipsykologit kaipaavat lisää röyhkeyttä osaamisensa esiintuomiseen!

Kuva: Heidi Strengell