Sosiaalipsykologien arvopohjainen urakirja julkaistaan 28.8. – tervetuloa mukaan julkistuspiknikille!

Kuinka oivaltaa itselle tärkeitä asioita elämässä ja lisätä niiden läsnäoloa omalla uralla ja arjessa?

Suomen sosiaalipsykologit ry julkaisee maanantaina 28.8. sosiaalipsykologien arvopohjaisen urakirjan, joka auttaa hahmottamaan omia arvoja ja käyttämään niitä tienviittoina omassa elämässä. Runsaasti tehtäviä sisältävän Urakirjan on kirjoittanut sosiaalipsykologi, yrittäjä ja uramentori Saara Kyllönen.

Toivomme, että urakirja auttaa sekä uraansa aloittelevia että jo pidempään työelämässä toimineita sosiaalipsykologeja rakentamaan omien arvojen mukaista, merkityksellistä elämää ja arkea.

Urakirja julkaistaan sähköisesti yhdistyksen verkkosivuilla, ja tulee olemaan ilmaiseksi ladattavissa kaikille kiinnostuneille.

Julkaisemme pieniä maistiaisia kirjasta pitkin elokuuta yhdistyksen sosiaalisen median kanavissa. Kannattaa siis seurata julkaisujamme, jos haluat kuulla lisää kirjasta! Löydät Suomen sosiaalipsykologit ry:n Facebookista, LinkedInistä ja uutuutena myös Instagramista.

Urakirjan julkistuspiknik

Päivitys: ❗ Urakirjan julkistamispiknik siirtyy epävakaan sään vuoksi sisätiloihin. ❗

Tapaamme Belge bar&bistrossa (Kauppakeskus Kluuvi, Kluuvikatu 5, 00100 Helsinki). Huomaathan, että tila on anniskelualuetta eivätkä omat eväät ole sallittuja, joten aiemmasta tiedosta poiketen emme nauti yhteistä naposteltavaa. Belgestä voi kuitenkin tilata juomia sekä pienempiä että isompia ruoka-annoksia oman maun mukaan.

Alla alkuperäinen tapahtumakuvaus:
***
Juhlistamme urakirjaa sen julkaisupäivänä 28.8. klo 18 rennolla piknikillä loppukesän auringossa. Piknikille ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet sosiaalipsykologit ja alan opiskelijat. Emme juhli pönöttämällä, vaan ohjelmassa on leppoisaa yhdessäoloa ja jutustelua – toisin sanoen erinomainen tilaisuus tavata muita sosiaalipsykologeja ja viettää mukava ilta porukalla!

Piknik järjestetään Vanhassa kirkkopuistossa eli Ruttopuistossa Helsingissä klo 18 alkaen. Tarkempi paikkatieto puistossa ilmoitetaan yhdistyksen sosiaalisen median kanavissa. Huonolla säällä siirrämme tapahtuman sisätiloihin johonkin läheisistä ravintoloista, ja ilmoitamme uuden sijainnin myös sähköpostitse jäsenillemme. Löydät tapahtuman some-eventit Facebookista ja Linkedinistä.

Yhdistys tarjoaa pientä naposteltavaa, mutta nälkäisempien kannattaa varautua omilla eväillä.

Tapahtumaan osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Jos et ole jäsen ja haluat kuitenkin tukea toimintaamme, voit liittyä jäseneksi täällä. Yhdistyksen vuosittainen jäsenmaksu on 25 euroa työssäkäyville ja 8 euroa opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille tai vastaavassa taloudellisessa asemassa oleville henkilöille. Kiitos tuestasi!

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, voit olla yhteydessä info(at)sosiaalipsykologit.fi