Mentorointiohjelman aktorihaku on nyt käynnissä!

Hei valmistumassa oleva tai vastavalmistunut sosiaalipsykologi!

Mietityttääkö oma ammatillinen identiteetti, työnhaku tai se, miten hyödyntää sosiaalipsykologiaa työelämässä? Nyt sinulla on upea mahdollisuus saada oma mentori, joka tukee sinua näissä kaikissa kysymyksissä!

Suomen sosiaalipsykologit ry järjestää uuden mentorointiohjelman syksyllä 2020. Mukana on Helsingistä 8 mentoria, Tampereelta 3 mentoria ja Kuopiosta 2 mentoria. Mentoreita on monipuolisesti eri aloilta kuten HR, rekrytointi, tutkimus, suunnittelu, valmennus sekä sosiaaliala. 

Mentoroinnissa käsiteltäviä teemoja ovat esimerkiksi työnhaku, työhaastattelutilanteiden harjoittelu, omaan ammatilliseen identiteettiin liittyvät pohdinnat ja työelämäverkostojen laajentaminen. Mentoroinnin kesto on 6-9 kuukautta, jonka aikana mentori ja mentoroitava eli aktori tapaavat vähintään viisi kertaa. Otamme haussa huomioon aktoreiden toiveet mentoroinnista.

Jos siis olet

  • valmistumassa puolen vuoden sisällä tai valmistumisestasi on kulunut maksimissaan kaksi vuotta
  • motivoitunut kehittämään itseäsi ja osaamistasi sekä
  • valmis sitoutumaan 6-9 kuukautta kestävään mentorointiin,

lämpimästi tervetuloa mukaan hakuun!  

Mentorointiohjelmaan osallistuminen on maksutonta Suomen sosiaalipsykologit ry:n jäsenille. Ehdit hyvin liittyä yhdistykseen vielä silloin, jos tulet valituksi ohjelmaan. Jäsenmaksu opiskelijalle on 10 euroa vuodessa ja valmistuneille, työssäkäyville 28 euroa vuodessa (https://www.sosiaalipsykologit.fi/liity-jaseneksi/).

Haku käynnistyy nyt jatkuen 31.5. asti. Aktoreiden valinnat tehdään kesäkuun aikana. Aktoreiden valinnasta vastaavat Suomen sosiaalipsykologit ry:n hallituksen jäsenet siten, että kullakin paikkakunnalla on omat vastaavat. Maija Komonen ja Hanna-Leena Ristimäki vastaavat Helsingin aktoreiden valinnasta, Terhi Hyvönen ja Priska Niemi-Sampan Tampereen sekä Kuopion aktoreiden valinnasta.  

Hae mukaan seuraavasta hakulomakkeesta: https://forms.gle/WCfrdqSCK859ysbBA

Iloisin yhteistyöterveisin

Suomen sosiaalipsykologit ry