Mentorointiohjelma jatkuu taas syksyllä – Haemme nyt mentoreita!

Suomen sosiaalipsykologit ry jatkaa mentorointiohjelman järjestämistä syksyllä 2021 valmistumassa oleville ja vastavalmistuneille jäsenilleen. Olemme järjestäneet mentorointiohjelman kolme kertaa ja kaikilla kerroilla olemme saaneet erittäin hyvää palautetta. Haemme nyt mentoreita – tule mukaan!

Mentoroinnissa käsiteltäviä teemoja ovat esimerkiksi työnhaku, työhaastattelutilanteiden harjoittelu, omaan ammatilliseen identiteettiin liittyvät pohdinnat sekä työelämäverkostojen laajentaminen. Mentoroinnissa on tärkeää myös vastavuoroisuus. Mentoroinnin on tarkoitus antaa ideoita ja uusia ajatuksia niin mentorille kuin mentoroitavalle eli aktorillekin. Mentorille ohjelma tarjoaa mahdollisuuden tutustua vastavalmistuneen sosiaalipsykologin ajatuksiin työelämästä, auttamisen iloa sekä verkostoja muista ohjelmaan osallistuvista sosiaalipsykologeista.

Mentoroinnin kesto on noin 9 kuukautta, jonka aikana mentori ja mentoroitava eli aktori tapaavat vähintään viisi kertaa. Mentoroinnin kannalta on tärkeää, että mentori ja aktori pystyvät sitoutumaan ohjelmaan ajallisesti. 

Etsimme tällä hetkellä mukaan mentoreita, jotka ovat olleet työelämässä useampia vuosia. Tarjoamme mentoreille koulutusta ja materiaalia mentoroinnin tueksi, joten aiempaa kokemusta mentoroinnista tai mentorikoulutusta ei vaadita. Jos kiinnostuit ja haluaisit toimia mentorina, voit laittaa viestiä yhdistyksen sähköpostiin (info@sosiaalipsykologit.fi), niin saat lisätietoja. Aktorihaku aloitetaan myöhemmin keväällä.

Ilmoittaudu mukaan mentoriksi 11.04.2021 mennessä!