Ilmoittautuminen suljettu! Emilia Kujalan koulutus: Huijarisyndrooma työelämässä nyt toista kertaa 31.3.

llmoittautuminen Emilia Kujalan “Huijarisyndrooma työelämässä” -koulutukseen keskiviikkona 31.3. Kello 18.00-19.30 on nyt auki!
Koulutus on tarkoitettu Suomen sosiaalipsykologit ry:n jäsenille ja se järjestetään Zoom-alustalla etänä. Koulutus on ilmainen ja mukaan mahtuu 50 ensimmäistä ilmoittautunutta. Mukaan mahtuneille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeElN7a4bmibuXhtTbZDEEUKzwTqSGTZnlyaY5NakjyKTOFSg/viewform?usp=sf_link

Sosiaalipsykologi ja psykoterapeutti Emilia Kujala piti meille viime syksynä koulutuksen huijarisyndroomasta työelämässä, joka herätti paljon kiinnostusta ja saavutti suuren suosion. Koulutuksen ilmoittautuminen meni täyteen nopeasti, eivätkä kaikki innokkaat mahtuneet mukaan. Toiveenne on kuultu, sillä “Huijarisyndrooma työelämässä”- koulutus järjestetään uudestaan 31.3.2021!

Huijarisyndrooman taustalla on usein pelko paljastumisesta huonompana tai tyhmempänä kuin on ja korostunut taipumus ylöspäin suuntautuvaan sosiaaliseen vertailuun. Tästä seuraa herkästi häpeää, riittämättömyyttä ja kateutta, mutta myös tarvetta näyttää itselle ja toisille, että osaa ja kelpaa. Pidemmän päälle yritykset taklata huijarisyndrooma suorittamalla, tekemällä jatkuvasti enemmän ja paremmin ja kehittämällä itseä voi ajaa uupumukseen. Mitä pitäisi tehdä, että riittäisi itselleen ja toisille maailmassa, jossa mikään ei tunnu riittävän?

Tervetuloa sosiaalipsykologi ja psykoterapeutti Emilia Kujalan “Huijarisyndrooma työelämässä” -koulutukseen keskiviikkona 31.03.2021 Kello 18.00-19.30. Koulutus on tarkoitettu Suomen sosiaalipsykologit ry:n jäsenille ja se järjestetään Zoom-alustalla etänä. Tapahtuman järjestää Suomen sosiaalipsykologit ry ja koulutus on tarkoitettu Suomen sosiaalipsykologit ry:n NYKYISILLE jäsenille. Koulutus on jäsenille ilmainen. Koulutukseen otetaan 50 ensimmäistä ilmoittautunutta Suomen sosiaalipsykologit ry:n jäsentä.

Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 17.03.2021 kello 16.00 ja linkki ilmoittautumiseen jaetaan Facebook-tapahtumassamme ja tässä artikkelissa.

❓ MITÄ? Emilia Kujalan koulutus sosiaalipsykologeille: Huijarisyndrooma työelämässä
🖥MISSÄ? Zoom-alustalla, linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla
📅 MILLOIN? Keskiviikkona 31.03.2021 kello 18.00-19.30

Emilia Kujalan nettisivut: https://mielella.fi/emilia/
Lisätietoja koulutuksesta: info@sosiaalipsykologit.fi