Emilia Kujalan koulutus: HUIJARISYNDROOMA työelämässä 26.11.2020

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan seuraavasta linkistä: https://forms.gle/wR4Qqz2i5mc3De6Y8

Miten taklata riittämättömyys ja huijarisyndrooma työelämässä? Miten tunnistaa oma osaaminen ja tuntea siitä autenttista ylpeyttä?

Huijarisyndrooman taustalla on usein pelko paljastumisesta huonompana tai tyhmempänä kuin on ja korostunut taipumus ylöspäin suuntautuvaan sosiaaliseen vertailuun. Tästä seuraa herkästi häpeää, riittämättömyyttä ja kateutta, mutta myös tarvetta näyttää itselle ja toisille, että osaa ja kelpaa. Pidemmän päälle yritykset taklata huijarisyndrooma suorittamalla, tekemällä jatkuvasti enemmän ja paremmin ja kehittämällä itseä voi ajaa uupumukseen. Mitä pitäisi tehdä, että riittäisi itselleen ja toisille maailmassa, jossa mikään ei tunnu riittävän?

Tervetuloa sosiaalipsykologi ja psykoterapeutti Emilia Kujalan “Huijarisyndrooma työelämässä” -koulutukseen torstaina 26.11. Kello 18.00-19.30. Koulutus on tarkoitettu Suomen sosiaalipsykologit ry:n jäsenille ja se järjestetään Zoom-alustalla etänä.

Tapahtuman järjestää Suomen sosiaalipsykologit ry ja tapahtuma on ilmainen yhdistyksen jäsenille. 

Koulutukseen otetaan 30 ensimmäistä ilmoittautunutta Suomen sosiaalipsykologit ry:n jäsentä. Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 12.11.2020 kello 16.00 ja linkki ilmoittautumiseen jaetaan  Facebook-tapahtumassa ja yhdistyksen nettisivuilla.

Tapahtuman Facebook-sivu: https://facebook.com/events/s/emilia-kujalan-koulutus-huijar/2669296463332965/?ti=cl

MITÄ? Emilia Kujalan koulutus sosiaalipsykologeille: Huijarisyndrooma työelämässä 

MISSÄ? Zoom-alustalla, linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla 

MILLOIN? Torstaina 26.11.2020 kello 18.00-19.30 

Emilia Kujalan nettisivut: https://mielella.fi/emilia/

Lisätietoja koulutuksesta: info@sosiaalipsykologit.fi