Mikä on Vaikutuksessa?

Vaikutuksessa-verkkomedia tarkastelee maailmaa sosiaalipsykologisesta näkökulmasta. Sivusto tarjoaa artikkeleita ihmissuhteista, perheestä, työstä ja organisaatioista, yhteiskunnallisista teemoista, terveydestä ja hyvinvoinnista, teknologiasta ja mediasta. Myös juttutyypit ovat monipuolisia: haastatteluita, kolumneja sekä tieteellisen tutkimukseen perustuvia artikkeleita.

Vaikutuksessa-nimellä viittaamme paitsi sosiaalipsykologeille ominaiseen vuorovaikutukseen, myös yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja tutkimuksen vaikuttavuuteen. Tutkimuksen on tarkoitus olla vaikuttavaa ja tieteessä, jos missä, tutkitaan asioiden vaikutuksia toisiinsa. Haluamme tarjota kanavan, jonka kautta tieteen tuloksia tuodaan esiin ymmärrettävässä ja helposti luettavassa muodossa.

Tällä sivustolla emme halua ainoastaan vaikuttaa, vaan me haluamme myös vaikuttua! Toivommekin, että julkaisemiamme juttuja kommentoidaan sekä sivuston kommentointikentissä ja Twitterissä. Toivomme, että saamme kuulla lukijoidemme näkemyksiä, kokemuksia, ideoita ja ajatuksia, joista me voimme vaikuttua.

Tervetuloa vaikuttamaan ja vaikuttumaan yhdessä meidän kanssamme!

Vaikutuksessa-median päätoimittajat & toimitus

Vaikutuksessa-mediaa ylläpitää Suomen Sosiaalipsykologit ry.

Vaikutuksessa-media on Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n jäsen, ja meidät löytää myös Kulttikiskasta.

Media sitoutuu Journalistin ohjeisiin sekä sananvapauden ja riippumattoman journalismin periaatteisiin.

mikä on vaikutuksessa