Suomen sosiaalipsykologit ry:n hallitus 2023

Tavoitat koko hallituksen osoitteesta info(at)sosiaalipsykologit.fi sekä yksittäin etunimi.sukunimi(at)sosiaalipsykologit.fi

Helena Rovamo

Hallituksen puheenjohtaja ja mentorointivastaava. Tehtävänäni on huolehtia kokonaisuudesta, toisin sanoen pitelen hallitustoiminnan langat käsissä ja pyörät pyörimässä. Haluan omalta osaltani vahvistaa sosiaalipsykologien ammatti-identiteettiä ja yhteiskunnallista tunnettavuutta.

Jenni Jaakkola

Sihteeri ja Vaikutuksessa-median päätoimittaja. Tarkoituksena on tänä vuonna kehittää verkkomediaa palvelemaan paremmin sosiaalipsykologien tiedonjanoa sekä tehdä sosiaalipsykologiaa tunnetuksi myös muille.

Hilla Niemi

Edunvalvontavastaava. Toimin toista kautta yhtenä edunvalvontavastaavista ja sen johdosta myös edunvalvontatoimikunnan vetäjänä Hannan ja Oonan kanssa. Sosiaalipsykologien tunnettavuuden ja aseman parantaminen työelämässä ovat lähellä sydäntäni. Vastaan mielelläni edunvalvontaan ja edunvalvontatoimikuntaan liittyviin kysymyksiin!

Hanna Myllyniemi

Edunvalvontavastaava. Hallitukseen minut johti erityisesti halu edistää ja turvata sosiaalipsykologien kelpoisuutta ihmistyön ammattilaisina, kuten psykoterapeutteina ja koulukuraattoreina.

Vilma Sarvela

Jäsen- ja sidosryhmävastaava. Pidän huolta siitä, että suhteet jäsenistöömme ovat tiiviit ja yhteistyö muiden tahojen (mm. sosiaalipsykologian ainejärjestöt) kanssa sujuu. Yleisesti ottaen haluan lisätä tieteenalamme tunnettuutta työelämässä ja yhteiskunnassa yleensä.

Julia Takala

Hallituksen varajäsen ja mentorointivastaava.

Helenor Tormis

Hallituksen varapuheenjohtaja, tapahtumavastaava ja Vaikutuksessa median päätoimittaja. Tällä hallituskaudella toimin puheenjohtajamme Helenan apuna. Lisäksi yritän edistää sosiaalipsykologian tunnettavuutta tieteenalana ja sosiaalipsykologien yhteisöllisyyttä.

Aku von Bell

Rahastonhoitaja. Tehtävässäni yritän kanavoida Verohallinnon Epic Tax Guyta, mutta todennäköisesti tulen näyttäytymään vain perinteisenä verokarhuna.

Oona Timonen

Edunvalvontavastaava. Tähän(kin) hommaan minua ajaa vahva oikeudentuntoisuus. Sosiaalipsykologien koulutustausta mahdollistaa kaiken muun lisäksi muun muassa loistavan pohjan psykoterapeutin koulutukseen. Tätä asiaa haluan edistää hallituksessa.

Essi Tapper

Some- ja tapahtumavastaava. Yksi suurista intohimoistani on uusien ihmisten tapaaminen ja kontaktien luominen mihin some ja tapahtumat on erinomainen väylä! Tavoitteenani on levittää tietoa some-kanavissa ja järjestää innostavia tapahtumia sosiaalipsykologeille! Ottakaa rohkeasti yhteyttä niin somessa kuin ideoissa mieluisista tapahtumista.

Milla Hallikas

Mentorointi-, verkkosivu-, ja tietosuojavastaava. Huolehdin tänä vuonna jäsenistön ammatillisesta kehittymisestä koordinoimalla yhdistyksen mentorointiohjelmaa. Lisäksi vastaan yhdistyksen verkkosivujen kehittämisestä ja tietosuoja-asioista.

Ella Heimonen

Verkkosivuvastaava. Vastaan tänä vuonna yhdistyksen verkkosivujen kehittämisestä ja ylläpitämisestä yhdessä Millan kanssa.